Over Yolanda

Soms heb je als ondernemer iemand nodig die met je meedenkt.

Hi, ik ben Yolanda! Getrouwd met Jacques, moeder van 3 jongens, sportief en zorgzaam. Beoefenaar van The Miracle Morning. Kijk voor mijn favoriete boeken, producten en handige tools bij Yolanda’s favorieten.

Ik ben administrateur en een ondernemerscoach met aandacht voor cijfers, waarmee je kan sparren op jouw niveau. Ik help ondernemers naar meer efficiëntie en winstgevendheid binnen hun bedrijf, zodat hun werkgeluk en (financiële) vrijheid toeneemt. Van korte opdrachten over modern boekhouden tot een 14-weeks businessprogramma waar we het bedrijf stap voor stap bekijken en verbeteren. 

2001… het jaar waarin mijn carrière begon

Na de HEAO bedrijfseconomie ben ik direct begonnen bij de Rabobank als trainee. Ik kreeg alle kans om me te ontwikkelen en op mijn 23e was ik gecertificeerd Financieel Planner.

Yolanda Kuin - Kloppend Ondernemen
 

2007…gezinsuitbreiding

In 2007 werd onze eerste zoon geboren, ik zou 4 dagen per week blijven werken, het werk was belangrijk voor me. Maar bij de bank veranderde de cultuur. Ondertussen had mijn man een eigen hoveniersbedrijf opgezet. Mijn werkgeluk nam af, terwijl het thuis dus steeds drukker werd.

2008… kiezen voor geluk

Is dit het nu? Worden we hier gelukkig van? Wat ik (en waarschijnlijke vele andere ?) nooit van mezelf verwacht had, deed ik toch. Ik zei mijn vaste baan op om volledig voor het moederschap te gaan. Een spannende stap, maar het voelde goed…

2009… KvK her I come!

Nadat onze 2e zoon was geboren wilde ik graag weer aan de slag. Het ondernemerschap is me met de paplepel ingegeven en in 2009 nam ik de stap om me in te schrijven bij de KvK. Ik ging parttime aan de slag als administrateur. Zo had ik een mooie combinatie van moeder zijn en weer een carrière opbouwen.

2018… mijn passie achteraan

Ondertussen zitten onze 3 zonen allemaal op school en zijn mijn werkzaamheden uitgebouwd tot dit goedlopend moderne administratiekantoor, waar de nadruk ligt op online boekhouden. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en de drang om mijn adviesrol verder uit te bouwen werd steeds sterker.

2019…kennis doorgeven aan andere ondernemers

Specialiseren als Financieel Ondernemerscoach maakt de cirkel weer rond, weer meer het advies- en coachingswerk oppakken!

Het is de juiste tijd om mijn kennis en expertise op grotere schaal in te zetten. Omdat ik aan alles voel dat ik veel meer ondernemers kan helpen om een efficiënter en winstgevender bedrijf te krijgen, zodat ze de vrijheid van het ondernemen weer voelen. Dit heeft er toe geleid dat ik nu ook strategie- en coachingstrajecten aanbied via mijn 2e bedrijf Yolanda Kuin – Ondernemerscoaching om mijn kennis over te brengen op andere ondernemers.

Alexa Seleno
@alexaseleno