Advies

Wil je sparren over je bedrijf?
Loopt je bedrijf niet zoals je het zou willen of wil je gewoon meer resultaat?

INZICHT GESPREK

Loopt je bedrijf niet zoals je het zou willen of wil je gewoon meer resultaat en weet je niet waar je moet beginnen? Een gesprek met mij kan helpen een objectief inzicht te krijgen in de verbetermogelijkheden bij jouw bedrijf. Dit kan eenmalig of periodiek. We bekijken je administratie, je cijfers, aanbod en verdienmodel. Of bij specifieke vragen zoomen we juist daarop in.

Kortom, we bekijken waar kansen liggen die verzilverd kunnen worden!

INHOUD:
✔ Telefonische intake huidige en plannen afspraak
✔ Meeting van 9.00 – 11.30 uur
of van 12.30 – 15.00 uur
✔ Op mijn kantoor in Zwaagdijk of via Zoom/Skype

INVESTERING:
€ 245 voor losse meeting
€ 195 voor periodieke meeting (minimaal 4x)

Is dit wat je zoekt? Leuk!
Geef je gegevens door en ik neem contact met je op om een afspraak in te plannen.

CONTACTFORMULIER


Of bekijk het aanbod van mijn coachingsprogramma’s via

www.yolandakuin.nl

Yolanda Kuin - Kloppend Ondernemen

KLOPPEND ONDERNEMEN

Het coachingstraject KLOPPEND ONDERNEMEN is voor vrouwelijke ondernemers die graag vol zelfvertrouwen hun bedrijf naar een volgend niveau willen laten groeien, om meer werkgeluk en (financiële) vrijheid te krijgen.

Elke dag moet je knopen doorhakken en beslissingen nemen, maar hoe weet je zeker dat het de goede beslissingen zijn? Je wilt meer helderheid en winst, zonder meer uur te moeten werken.

Met dit programma maak je van jouw bedrijf een succes!

Ik leer je van begin tot eind hoe je jouw bedrijf winstgevend maakt. Het is niet het zoveelste programma wat je maar één stukje van de puzzel geeft, om het je vervolgens weer zelf uit te laten zoeken. Nee, Kloppend Ondernemen bied je een praktisch stappenplan voor het gehele proces van mindset tot sales. Je leert vanuit je hart te ondernemen. Van het leren kennen van je niche en ideale klant, tot het bepalen van de prijs van je aanbod en het opschalen hiervan, het creëren van je zichtbaarheid, het binnenhalen van goed betalende klanten en nog veel meer…

Geen losse informatie meer, maar een echte verandering, zodat jij de structuur en groei in je bedrijf gaat krijgen.

Dat je met 5 elementen: Persoonlijk leiderschap, Ondernemerschap,  Winstplanning, Efficiënt werken en Resultaat optimaliseren, de juiste tools in handen krijgt om in 14 weken de basis voor de toekomst te leggen.

In 14 weken gaan we de basis leggen om jouw bedrijf future-proof te maken. We bekijken stap voor stap wat jouw bedrijf momenteel oplevert en waar de verbeterpunten liggen. Je leert om succesvoller te ondernemen en maakt een haalbaar winstgevend plan. Je krijgt meer overzicht en grip op je bedrijf. Je krijgt meer inzicht waar er betere resultaten behaald kunnen worden (in tijd en geld). Na het doorlopen van het programma is je bedrijf efficiënter en winstgevender en kun jij weer de vrijheid van het ondernemen ervaren.

Kloppend Ondernemen


<< terug naar overzicht

Alexa Seleno
@alexaseleno